#1 2017-09-12 18:08:53

Jooles
Trusted Member
Registered: 2017-07-29
Posts: 5

MTL-03 Can't start server

Hi. MTL-03 seemed to go down a few hours ago and while the node is now back (I can ping the external IP successfully), when I try to start my server from the control panel it just says pending for a while before going back to how it was. Any ideas as to why this might be? Sorry to be a pain

Offline

#2 2017-09-12 19:02:14

mikho
Low End Mod
From: Hell and gore == Sweden
Registered: 2013-03-02
Posts: 1,296
Website

Re: MTL-03 Can't start server

Could be that it is slow when all servers are booting.
Is it still unavailable now (~2 hours later)

Offline

#3 2017-09-12 19:19:11

Jooles
Trusted Member
Registered: 2017-07-29
Posts: 5

Re: MTL-03 Can't start server

Yup, the request to start still seems to be timing out

Offline

#4 2017-09-12 22:41:01

DavidGestionDBI
Provider-Moderator
From: Montreal, Canada
Registered: 2015-01-10
Posts: 590
Website

Re: MTL-03 Can't start server

Thanks again to OVH. Got another DDoS attack, they switch the server in rescue.....

They start to act very stupidly in the last 2-3 weeks to manage DDoS attack....


-----------
David B. |  Technical Director at Gestion DBI ||  Want to receive our promotions?
IT consulting and Hosting Provider | 24/7 Technical Support

Offline

#5 2017-09-12 23:19:18

Jooles
Trusted Member
Registered: 2017-07-29
Posts: 5

Re: MTL-03 Can't start server

I wondered if it might be another DDOS. It's online now, but the networking is all messed up again. I guess you're still sorting it out though so no hurry. Thanks for all you do

Offline

Board footer