#1 2018-04-04 22:07:45

multimill
Trusted Member
Registered: 2013-08-01
Posts: 58

[MRVM] US Lenoir really slow

Hello,

just bought a vps in US - Lenoir. And its reacting really slow. I am currently running an upgrade of the default debian 8 minimal image. I am waiting for ~10 minutes now and its currently at 16%. Tried the german and australian servers aswell and they are much faster... Is this node just overloaded?

Thanks for help.


EDIT: Internal IP is 172.16.30.204 if that helps.

Last edited by multimill (2018-04-04 22:10:45)

Offline

#2 2018-04-05 08:02:45

mikho
Low End Mod
From: Hell and gore == Sweden
Registered: 2013-03-02
Posts: 1,557
Website

Re: [MRVM] US Lenoir really slow

I checked now and the load is not that high, the i/o is showing no wait.   
   
Was it slow downloading or installing? What repo/location did you use?
Could it be that you used a mirror that had bad peering with Lenoir?

Offline

#3 2018-04-05 08:27:46

MM552
Trusted Member
From: I am not 100% sure
Registered: 2018-03-13
Posts: 93
Website

Re: [MRVM] US Lenoir really slow

I tried it last night as well just after he posted. It was fine for me.

Offline

#4 2018-04-05 08:52:30

multimill
Trusted Member
Registered: 2013-08-01
Posts: 58

Re: [MRVM] US Lenoir really slow

It was the installing. Downloading was fine. The load and i/o wasnt too high but somehow it felt slow. Just tried again using it and its fine now, dunno what was wrong hmm

Offline

#5 2018-04-05 12:43:42

mikho
Low End Mod
From: Hell and gore == Sweden
Registered: 2013-03-02
Posts: 1,557
Website

Re: [MRVM] US Lenoir really slow

could be that someone did a benchmark test when you updated? 
The I/O would suck while it was running

Offline

#6 2018-04-05 17:20:57

multimill
Trusted Member
Registered: 2013-08-01
Posts: 58

Re: [MRVM] US Lenoir really slow

Could be. Tried multiple times within like 1-2 hours. But its working now. Thanks for the help anyway smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB