#1 2016-02-26 16:00:22

Kekko
Banned
Registered: 2016-01-03
Posts: 59

TeamSpeak 3 question

Hi, i solve the www website problem, it was very hard to do and i do 1 days for doing this (i hate cloudflare)


now the teamspeak dosent run on assigned ports... how i can solve?

Offline

#2 2016-02-26 18:32:24

Simonindia
Moderator and your buddy
From: India
Registered: 2015-06-05
Posts: 604

Re: TeamSpeak 3 question

buddy I'm in no mood to play with you so i will just say this follow the below steps

use this guide to install TS3 https://www.digitalocean.com/community/ … untu-15-04

then secure you vps using Iptables or UFW

last step is

nano /opt/teamspeak3-server/ts3server.ini

you will see this ▼

machine_id=
default_voice_port=9987
voice_ip=0.0.0.0
licensepath=
filetransfer_port=30033
filetransfer_ip=0.0.0.0
query_port=10011
query_ip=0.0.0.0
query_ip_whitelist=query_ip_whitelist.txt
query_ip_blacklist=query_ip_blacklist.txt
dbsqlpath=sql/
dbplugin=ts3db_mariadb
dbsqlcreatepath=create_mariadb/
dbpluginparameter=ts3db_mariadb.ini
dbconnections=10
logpath=logs
logquerycommands=0
dbclientkeepdays=30
logappend=0
query_skipbruteforcecheck=0

lastly change these three with your given ports

default_voice_port=9987

filetransfer_port=30033

query_port=10011


Just trying my best to help. ♥ |
----------------------------------------------------------------------------------
“Remember to always be yourself. Unless you suck.” -Joss Whedon“Do what you can, with what you have, where you are.”-Theodore Roosevelt

Offline

#3 2016-02-26 19:22:49

Kekko
Banned
Registered: 2016-01-03
Posts: 59

Re: TeamSpeak 3 question

dont work with forwarded ports..

Offline

#4 2016-02-26 19:30:26

Simonindia
Moderator and your buddy
From: India
Registered: 2015-06-05
Posts: 604

Re: TeamSpeak 3 question

dude lot of people Utilizing their NAT VPS as TS3 server

i don't have experience but i know lot people using their servers as TS3 servers


Just trying my best to help. ♥ |
----------------------------------------------------------------------------------
“Remember to always be yourself. Unless you suck.” -Joss Whedon“Do what you can, with what you have, where you are.”-Theodore Roosevelt

Offline

#5 2016-02-26 19:51:27

Kekko
Banned
Registered: 2016-01-03
Posts: 59

Re: TeamSpeak 3 question

yes, but work only with the les template who use outdated software and is at 32 bit

Offline

#6 2016-02-27 11:43:38

AnthonySmith
Low End Boss
From: ~/
Registered: 2013-02-13
Posts: 4,055
Website

Re: TeamSpeak 3 question

You only have 128mb of ram but 64bit is available, updating the OS is 1 command and 30 seconds of time, you expect me to do daily updates of all OS templates for you and resync them to all servers for €3.00 p/year? your on another planet my friend.


https://upto32.com retro gaming and nostalgia forum that does not take itself to seriously smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB